LEJ FACILITETERNE

Book en innovationsdag og betal på dagsbasis

En innovationsdag i Food Innovation House kan fx starte i udviklingskøkken eller -bageri og være starten på et forløb, der naturligt fortsætter i taste lab, demo-restaurant, fotostudiet, demo-supermarked eller noget femte. Der kan udvikles nye retter og produkter, ske produktjusteringer fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller 

alternative ingredienser. Inveter med kolleger, kunder, leverandører og målgrupper til leg med maden, smage,
konsistens, råvarer, emballager, købsadfærd m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Tilkøb kompetencer

Står I og mangler kokke, udviklere, ernæringseksperter, forskere, specielle ingredienser, specialister indenfor købsadfærd, eyetracking eller lignende til udviklingsdagen, er vi gerne behjælpelige. For mere information kontakt Gyda Bay på mobil 61 18 81 85 eller mail gb@foodinnovationhouse.dk

DOWNLOAD BROCHURE OG SE ALLE MULIGHEDERNE